Ledig dag!

Idag skulle jag sova hade jag tänkt, men inte då!!!! Jag vaknade strax efter 7. :(
Så blir det alltid när jag ska få sova ut.
Jag gick upp å fixade frukost å tittade på film. Mammut såg jag först, den var ganska bra sedan såg jag Låt den rätte komma in och den var inte speciellt bra. Den bästa sparar jag tills ikväll Wallander - Kuriren. Såg att nästa Wallander kommer w 34 (19 augusti). Den heter Tjuven.
På lördag ska Mats, Elin & Rickard äntligen åka till Paradis Badet med Micke & Hanna. Som de har längtat. rickard sa att Mats är den bästa pappan han har. Han är rolig, för vad jag vet så har han bara en pappa. :)
Jag har varit i Birsta med syrran idag. Skulle ha tag på en ny pool till stugan eftersom pappa lyckats ha sönder den andra. Han spolade rent den med hög tryckstvätten. Det blev massor av hål i botten. :) Lite små roligt.

Há det så gott!
Kramizar från mig till dig

Ledig men uppe med tuppen ändå!

Idag är det min lediga dag. Hade tänkt att sova men så blev inte fallet idag. Får en ny chans på tisdag då jag är ledig igen. Imorse skulle jag vara nere på Tallink Silja butiken på stora torget kl 8 för att ha en chans att få en av de billiga resorna som de anonserade om. Å det fick vi....... :)  Så vi är 4 par som ska åka till Tallin med nya båten Baltic Queen. 400 kr för en b-hytt är inte dyrt. Men man var tvungen att åka ner till stan för att få ta del av det erbjudandet så jag lovade familjen Lööf att jag skulle fixa det. Så nu har man en resa att se fram emot. Fixade barnvakt först för de ska inte följa med oss.
Sitter och försöker lösa en typ av gåta med tecken som min chef lämnade innan han gick på semester å det är inte lätt.
 Någon som kan hjälpa mig? Har letat på nätet på allt möjligt men vet inte vad det kan vara.
Så om någon vet vart jag kan finna dessa tecken så meddela mig gärna. Vill så gärna lösa detta pussel...
Nä, nu ska jag kika på avsnitt 12 i Harpers Island. Om ni inte har sett den så gör det, den är bra.

Há det så gott alla!
Kramizar från mig

Back to work!

Så var den första dagen avklarad å det gick galant. Fullfart på kidsen var det och många åxå. Som det ska vara med andra ord. :)
När jag for iväg till Birsta så var det långa köer för att ta sig till jobbet, ca 10 minuter bara för att ta sig genom rondellen och under tunneln. Jag tror att jag behöver planera lite bättre. Hade bara 7 minuter på mig från parkeringen till jobbet, men jag hann ändå.

Igår skulle jag så stort gå å lägga mig tidigt. Oj vad tidigt det blev, kl var nog 23,30 :( skäms på mig....
Men jag vaknade tidigt idag ändå.
Nä, nu ska jag spela lite på MapleStory igen.

Há det gott!
Kramizar från mig

Slut på semestern...

Så är det slut på semestern. Tillbaks till verkligheten igen. Fast jag jobbar bara 4 veckor och sedan är jag ledig 1 vecka.
Ska bli skönt ändå att få tillbaka rutinerna som att gå i säng i tid och inte sitta uppe halva natten.
Nästan hela sista veckan så var jag hos mor och far i deras sommarstuga å det var skönt. Barna trivs så bra där och så glade de blev när det visade sig att grannen har skaffat nya djur. 7 st marsvin & 3 vita råttor & 1 mula. Hon har sedan tidigare ett får som heter Lakrits som barnen fick vara ute på promenad med, 4 st åsnor och ett antal hästar. Barna tror det är mellan 5 & 7 st. Helt enkelt ett paradis för ungarna.
De ska vara där 1 vecka snart så det är inte så svårt att lista ut vart de kommer att vara. Bäst att ladda upp med morötter. :)
Så har Mats bror varit här å hälsat på. Så kul att de kommer för bi oss ibland. Det går aldelens för långt mellan gångerna som man ses eftersom de bor i Göteborg. Kidsen har lekt med tågbanan och spelat xbox.
Nä, nu ska jag spela MapleStory en stund innan jag ska krypa till kojs. Måste ju vara fit for fight imorgon.

Há det så gott!
Kramizar från mig

 

Stockholm´s resan!

Så kom äntligen den efterlängtade resan till Stockholm. Vi tog tåget dit och hem, väldigt smidigt och betydligt snabbare än bussen. Enda nackdelen är att jag och Elin blir åksjuka eftersom det gungar så hemskt mellan Sundsvall och iggesund, sedan blir det bättre.
Måndagen när vi kom ner så började vi med Gröna Lund.
  
Ungarna hann åka 9 karuseller och det var de ganska nöjda med för det var väntetid på de flesta. Ca 25-45 min på de flesta. Vi var där i ca 5 timmar och det var inte varmt vill jag lova. Plus att jag efter ca 1 timme vann 3 kg Daim som jag fick bära om kring resten av timmarna. Men ungarna var glada. Regnade lite då & då.
På tisdag for vi ut till Vaxholm. En väldigt fint ställe, men dyrt. Där såg vi Börje Salming. Vi åt god mat och avslutade med Italensk glass. Gick sedan lite i stan sedan. Regnade ganska bra den dagen och lite åska.
På onsdag åkte vi och hälsade på Sonja. Sedan gick vi lite på hötorget innan det var dags att ta tåget hem. regnade lite idag åxå och lite mera åska. Hörde att det inte var så mycket bättre väder hemma.

Há det så gott!
Kramizar från mig

Bilder från Tallin
Här är några bilder från Tallin. Tyvärr så fungerade inte kameran så bra, så det blev inte så många bilder.

RSS 2.0