Kalasdag!

Äntligen ska lilleman få sitt kalas. Han har bara väntat en månad och 3 dagar. :-D Bättre sent än aldrig. Det blir en bra uppslutning från klassen, bara 4 st som inte kommer. Rickard ska ha sitt kalas med sin kompis Anna. (De ska gifta sig när de blir stora har de sagt.) De små liven... Så idag blir det att sitta på Drakborgen 15-17. Det är 22 barn på kalaset. Igår träffade jag Pella, vi gick på Kina å käkade. Sedan gick vi på bio. Vi trodde att vi skulle se Beck- I stormens öga. Men det var 1½ timme till den så då såg vi G-Force. En rolig film. En barnfilm med vuxen skämt. Sedan gick vi en sväng på stan, det var ju så varmt och skönr ute. +14 grader. Det var allt från mig just nu. Há det gott kramizar från mig

Måste skärpa mig....

Nä, måste skärpa mig. Nu är det länge sedan jag skrev igen. Det är facebook´s fel. (som vanligt). :-D
Idag har jag en sprängande huvudvärk, tabletten hjälpte inte. :(  Ska snart börja med middagen och idag vankas det pannbiff med gräddsås, potatis och makaroner till kidsen. Några bilder.
Så här fin var himmlen i lördags när jag slutade jobbet kl 19.15    Här ligger söta Nova på sin kudde som husse sa att hon aldrig använder. Så fel han hadde. :)
Har inte så mycket att förtälja. Var på bio i lördags med Jenny. Vi såg flickan som lekte med elden. Den var bra men jag saknade lite saker på slutet av filmen men det kanske börjar med det på nästa film. Den som lever får se då.

Há det gott!
Kramizar från mig

Länge sedan jag skrev nu!

Oj, det var länge sedan jag skrev här i bloggen nu.
I helgen var vi i Albacken med familjen Lööf x 2, familjen Nordstrand och familjen Hagberg totalt var vi 17 st.
Men vilken helg, helt otrolig. God mat och sång i goda vännerslag. Fast det blev bara en firre för Camillas pappa, men det var roligt ändå.
Åh så mycket gott vi åt, man hann aldrig bli hungrig. :) bara lite sugen på något gott ibland.
Tänka sig att jag faktiskt drack två cider och några drinkar i helgen. Körsbärs vodka är så gott!!!!!! Det måste jag bara köpa nästa gång jag far till Tallin igen. Vattenmelon vodkan prövade jag aldrig. Hade även en likör som smakade kanel, inte helt dum, men inte något som man dricker mycket av.
Betyg på helgen blir: +++++ av 5

Há det gott!
Kramizar från mig till dig

RSS 2.0