Midsommar!

Så har det varit midsommar. Synd att allt alltid går så fort, vi som hade det så trevligt. (somvanligt). Vi var hos Malin, Robert & Amanda. Där började vi med lunch och senare på kvällen blev det grillat. Malin hade några lekar som vi skulle göra, först ut var det att slå ner de andras spikar. :)   den andra glömdes bort. Kan säga att "det destillerade vattnet flödade" och några var ganska snurriga. Anton somnade ca kl 00.30 att han orkade förstår jag inte. Uppe pigg och glad redan vid 9 tiden. Förhoppningsvis kommer det kort sedan. Robert & Malin knäppte nog över 1000 kort. :)
Summa sumarum så var det så trevligt igår så som vi alltid brukar ha det. Ulrika & Mika hade jobbat hela dagen men orkade ändå vara med tills vi bröt upp. Tur att jag körde för det började småregna när vi skulle hem.

Kramizar från mig.

P.S Jag skriver mera sedan D.S

Miss you Katarina

                                                                                                                     

Though you are not here
wherever I go or whatever I do
I see your face in my mind
and I miss you so
I miss telling you everything
I miss showing you things
I miss our eyes
secretly giving each other confidence
I miss your touch
I miss our excitement together
I miss everything we share
I don't like missing you
It is a very cold
and lonely feeling
I wish that I could be
with you right now
where the warmth of our love
would melt the winter snows
But since I can't be
with you right now
I will have to be content
just dreaming about
when we'll be together again


-Poem by Susan Polis Schutz


Tallin

Så har jag varit i Tallin åxå. Vilken fin stad, speciellt gamla stan. Vi åkte en rundtur med guide och hon var jätte bra. Berättde lite om Tallin och Finland. Vissa ord som är samma har olika betydelser som tex. fru i Finland betyder spöke i Estland & bröllop i Finland betyder trubbel i Estland. Ganska roligt. :)
Vi bodde på ett bra hotell och åt en god pizza i gamla stan. På dit resan åkte vi M/S Viktoria och hem åkte vi Baltic Queen det märks att den båten var ny.
Det enda som inte var bra med resan var att jag dagen innan började känna mig dålig, så jag fick ont i halsen på söndag när vi for med tänkte att det är nog inte så farligt. Kännde mig bättre på måndag och hyffsad på tisdag, men på tisdag kväll släppte det. När vi gick å lade oss så kunde jag knappt andas om jag låg på rygg och på onsdag morgon hade jag nästan ingen röst. Det kliar och retar som bara den och jag som ska jobba imorgon och till helgen. :( Ska ta lite bricanyl innan jag sover ikväll, kanske hjälper det. Vi får se.
Ja, till Tallin kan jag tänka mig att åka igen.
Bilder kommer senare.
Nu ska jag snart sussa.

Há det så gott!
Kramizar från mig.

Trött

Idag gick jag till jobbet, snacka om mot vind. När jag gått genom tunneln under motorvägen tog det tvärstopp. Men jag har iallafall inte mer ont i benen idag än igår å det är ju skönt.
Kan inte förstå att jag är så trött, skulle kunna lägga mig ner å bara sova. Efter lunchen idag så känndes det som om jag höll på att somna där jag satt vid bordet. Jag vet att det inte beror på vår ruset eftersom jag var trött redan innan det.
Har suttit å tittat på AnnSofie´s blogg och läst om lilla Vilda, de verkar ha det så mysigt. Man blir nästan sugen på en till.
Fast det går över fört när man hör Elin och Rickard bråka. :) Men det var mysigt när de var bäbisar. Det är ju mysigt nu åxå fast på ett annat sätt. Nu händer det så mycket. Elin har skaffat kille och Rickard har precis lärt sig knyta rosett.
Hela barndomen har sin tjusning. Just nu kivas dom. ;P
Ska ta å krypa till kojs nu för jag är så trött.

Há det så gott.
Kramizar


Vår ruset

Så har man avkunnat årets upplaga av vår ruset ikväll. Gick inte så fort denna gång, 1.02.17 enligt Madde. Hade inte så koll på klockan faktiskt. Men vädret kunde ha varit bättre. Tur att det inte regnade iallafall.
Mina nya skor var perfekta, sköna att gå i. Vi var några som gick med jeans där, för jag hittade inga träningsbyxor. Köpte ett par kortbyxor idag men det var för kallt för de.

Igår var det sorg igen för oss, vi var tvungen att låta vår mysiga Musse få ro. Hade aldrig kunnat tro att en råtta skulle kunna betyda något så som han gjorde. Snyft snyft...

Nu har jag inget mera att förtälja.
Há det så gott.
Kramizar Nina

RSS 2.0