Söndag=aktivitetsdag

Idag har Rickard haft simskola, Elin och en kompis till henne följde med. Jag satt där i ca 4 timmar. Gissa vem som var less.  Det är roligt att se framstegen för Rickard i simningen, han sa själv för några månadersedan att han ska tävlingssimma. Vi får väl se hur det blir med den saken. Han skulle ju bli polis åxå, för då får man bré sina mackor själv. :) Kan man göra annat än le?

Äntligen har jag fått brev från ortopeden och jag står i kö där igen. Får se hur lång tid det tar denna gång. Så fick jag även tid till klin.fys den 8 april.

Tänk vad ungar kan tjata, jag tror mina öron blöder snart.

Visst är de här bilderna fina. Hittade de i höstas när jag gick i spåret. Var bara tvungen att knäppa kort på de svamp klädda stubbarna.


Nä, nu ska jag få ungarna att sluta tjata å leva om. De sitter bara några cm ifrån varandra med det låter som om det vore flera meter.

Kramizar från mig

En dag ute i Birsta med Mats! :)

Nu var det några dagar sedan jag skrev. Har just nu datorn på byrån så jag ligger i sängen å skriver. De har precis bytt fönster hos oss, så nu väntar vi bara på en fönster putsare sedan kan vi åter ställa allt igen.

Nova har hittat fågelburen nu. Samt att man kan ju klättra på den. Vet inte hur många gånger jag har fått plockat ner henne från buren. Jag tror inte att fåglarna tycker det är lika roligt som Nova. :(

Mats var på poståkeriet idag så då slog jag följe ut till Birsta. Klev av vid Enjoy och gick till Media Markt för att hitta en film, men den fanns inte. Sedan gick jag till Rusta å pratade med Camilla hela vägen och även inne på Rusta. Ett trevligt samtal som tyvärr är aldelens för få. Sedan ringde Mats å vi var till Bauhaus, Jula, Birsta City (där åt vi lunch) och sedan blev det IKEA och MIO. Det enda som blev inköpt var nya gardiner till Elin & Rickard. Skulle ha ett nytt soffbord. (det är någon som har gjort ett hål i det vi har nu). Men vi hittade inget som passade för tillfället. Så det lär nog bli ett nutt lack bord. Ska fixa ett nytt data bord åxå.

sedan ska jag iväg på stan med Elin & Madde. Fröken växer ju så hon behöver både nya skor och byxor. Hon vill så gärna ut till Birsta ikväll när E.M.D spelar där, men jag vet inte....

Försöker fixa en träff med fam. Lööf men det är inte lätt eftersom jag jobbar varannan helg. Man är ju oftast så slut efter en lördag inne i småland. Plus att de har ju annat att göra än att tfäffa oss. :)
Har Rickard tur så kanske vi kan träffas på sista april. Han vill ju så gärna vara där då tillsammans med Ullis & Mika å deras barn. Han fick ju smälla smällare med dem i nyår, han var helt lyrisk pojken. Så han bestämmde med en gång att vi skulle vara med dem på sista april. Så vi får väl se hur det blir.
Nä, nu ska jag väl dra iväg på stan.

Förresten så ska Mats jobba lite extra samt sommarjobba på poståkeriet. Han ska börja på måndag. Kul att han får något att göra igen.

Tack och hej leverpastej!

Trött, trött och åter trött.

Idag var det en intensiv dag på jobbet. Kan lungt säga att jag var helt slut när jag kom hem. Var hela dagen på jobbet 9.45-18.
Maten var klar när jag kom hem. Skönt! Gott var det åxå. Sedan blev det Robinsson 2009. Har ju varit roligt att se förut så värt att kolla igen. Det blev nog inte som de tänkt sig, en lerig strand med massor av mygg. Tidigare så har de haft fina stränder och bra med ställen att fixa mat. Men tji fick de. Kan kanske säga att man hade lite skade glädje. :)
Vår lilla mysiga katt låg och sov i min famn som en liten bäbis. Jätte mysigt. Helt avslappnad var hon. Skulle nästan kunnat tro att vi sövt henne.

Hörde att det inte gick bra för Mancester United ikväll. Resultatet blev en sur och grinig Mats. :(
Ska snart krypa till kojs med en ledsen liten man som lyssnart till namnet Rickard Han fr inte kika på film med syrran och hennes kompis, så nu rasar världen. Det är inte lätt att vara liten.....
Imorgon börjar jag 12 så det ska bli skönt att få sova längre. Om nu inte Nova kommer å väcker mig igen. Imorse la hon sig på mitt huvud, runt halvsju tiden. Jag låtsades inte om henne så tillslut så gick hon iväg och väkte Elin istället.
En morgon pigg krabat.

Nä, nu ska jag krypa till kojs med lille man.
Kramizar från mig till dig!!

Ledig dag!

Idag har jag varit ledig. Bara ledig. Igår hade vi tvättstugan 10-15.  Skönt att få bort alla sängkläder.
Vi har städat på balkongen för på måndag kommer fönstren att ställas på balkongen, senare i veckan kommer vi att få nya fönster. Kul!!
Imorgon jobbar jag 14.30-20.30. Så jag är ledig en stund på dagen åxå.
Nova är så härlig, hon har upptäckt datorn nu. Har kikat bakom skärmen men där kom det inte fram. Ni skulle ha sett henne. Hur söt som helst.
Nä, nu ska jag kika på criminal minds.

Há det gott!
Kramizar från mig

Tack Timrå!

Ja ha, då var det slut på det roliga för denna säsong. Tack Timrå för en fantastisk slutspels omgång. HV71 hade det inte lätt. Men med flera fel dömningar så blev det som det blev. Men Timrå var super ändå. Vilken kämpar glöd. Har förhopningsvis bättre tur nästa år.

Igår var jag och några från jobbet å käkade på canton, det var väldigt trevligt. Jättekul att få träffa Marie igen. Vi åt gott och surrade en hel del. Sedan idag när jag kom på jobbet fick jag höra att två blivit dålig imagen. Ja ha tänkte jag då måste det vara maten för jag var åxå dålig i magen. Fick gå upp strax före tre inatt. Bara hoppas på att det var det så det inte är magsjuka eller nåt sånt. Köpte imodium plus å de verkar fungera. Kan ju vara så att magen fick nog av friterat. Blev lite mycket sådant. Men friterad banan med glass är ju sååååå gott. Var bara tvungen att ta det. Det åt vi alla tre. :)

Nä, nu ska jag krypa till kojs å läsa ut boken mord.net, den är spännande nu å så är jag ganska trött eftersom det blev dåligt med sömn natt.

Tack och hej leverpastej!

Söndag!!

Typiskt att Timrå förlorade. Kan man ha mer otur än de just nu? Först går en skridsko sönder mitt i försvarsspelet. Skenan lossnade för Mikko Lehtonen . Hörde att några på läktaren trodde att han brutit foten. Sedan blir Backlund pååkt och kommer ur position. Låt på experterna att de tyckte att domaren skulle blåsa där. Men men nu är det som det är. Bara hoppas att det går vägen på måndag.

Imorse tog jag igen min sovmorgon, vaknade vid 10 tiden. Skönt...
Jag och Rickard kollade klart i går på sagan om ringen. Lite konstigt slut tycker jag.
Å dena melodifestival. Var det verkligen rätt låt som van? Det tycker inte jag. Men vad betyder min åsikt bland alla andra. Inte mycket!
Ikväll ska jag och några från jobbet gå ut å äta, det blir Canton. De har god mat. vi ska tacka av Marie som slutat hos oss. Lite sent men bättre än aldrig. Ska bli roligt att träffa henne igen, det var ett tag sedan.

http://webbtv.st.nu/player/play/82814

Nä, nu ska jag snart gå för att möta Elin.
Há det gott!
Kramizar från mig

Äntligen lördag

Äntligen lördag och ledig. Hade tänkt att få sova länge idag, men ack vad jag bedrog mig. Det var en liten underbar varelse som lyssnar till namnet Nova som väckte mig strax efter 7. Jag klappade henne lite och försökte somna om men det ville inte hon. :)
Jag har ett hål på min säng som Rickard gjorde när han var liten och det har bara blivit större och större, det hittade Nova igår. Hon var halvägs in genom det när jag fick tag på henne. Måste nog byta säng nu. Kan inte vara bra att krypa in bland alla fjädrar där inne.
Hur som helst så är hon så underbar. Gillar verkligen att mysa, fast bara när man är hon och jag eller hon och någon annan i familjen. Är vi fler då har hon inte tid med det, det händer så mycket då som man måste hålla koll på.
Ska bli kul att se när hon får träffa någon hund, hur hon reagerar och hur hunden reagerar. (tänker närmast på Totte)

Just nu pågår det en liga match i fotboll. Liverpool-Manchester United och det står 2-1. Mats är jätte arg och hotar med att kasta ut telefonen om liverpool vinner. Jag tror att Micke smsterrar honom just nu. :)
Inte så konstigt då...

Åh ikväll smäller det. Hoppas att Timrå vinner över HV71 då är de klara för slutspel. Hoppas hoppas hoppas.......
Det är så kul att kolla på hockey nu när det gäller. Vilken spänning. Fast inte om HV71 leder med flera mål, som när det blev 7-0. :(

Nä, nu ska jag njuta av lugnet en stund. Rickard är på kalas och Elin har en kompis på sitt rum. Ja, å Mats sitter framför tv:n.
Jag har föresten snart kollat på alla 3 filmerna av Sagan om ringen. de är ganska bra, Rickard kom å satte sig med mig i går kväll och han gillar dem åxå.
 Sedan är det ju final i Melodifestivalen ikväll. Elin hejar på E.M.D jag hejar inte på någon. Bara inte Carolin af Uggla vinner med snälla snälla. Fast själva låten är inte så tokig, bara man slipper se på henne. Hon har en fin röst.

Tack och hej från mej!

Skön Timrå seger!

2-1 till Timrå ikväll..... skönt nu strår der 3-1 i matcher en vinst till så är det klart.

Jag har haft en lugn dag idag. Bara slappat å tittat på tv. Fast jag har dammsugit åxå, plus att det var jag som följde Rickard till skolan idag. Så helt slapp har jag inte varit. Jag fixade middagen åxå.
Har fått mysa med Nova mycket idag, hon somnade på min axel när jag tittade på tv. Mysigt!!!
Har haft syster yster här ikväll, Timrå fan som hon är var hon väldigt glad när hon for hem. Mats hade bjudit hem Per för att titta på fotboll ikväll, snäll som han var så spelade han in den och tittade efter hockeyn.

Nu ska jag krypa till kojs med lilleman.

God natt!
Kramizar från mig

Happy happy!

Åhhh, jag är så glad. I söndags köpte vi en jättegullig kattunge som heter Nova. Hon är grå och vit och är 80% norsk skogskatt sa uppfödaren.
Här är några bilder på henne:

Är hon inte söt...

Idag gick jag hem tidigare för det var lungt på jobbet. Skönt att kunna göra det ibland, har kanske gjort  det 2 gånger max 3 under den tiden som jag jobbat där. Hoppas att det gick bra för de andra sedan.
Ska ta å kika på hur man lägger in ett videoklipp på bloggen. å jag kommer att testa sedan.

Há det så gott!
Kramizar från mig

Lite ledsen i ögat!

Ringde idag på den söta kattpojken och vi fick den inte. :(
Men nu har vi kanske en annan på gång men den kostar oss 900:- fast hon är jätte söt. Har mailat til uppfödaren.
Så kanske kommer det en bild på henne sedan om hon blir vår.

Idag var det mycket på jobbet. Full fart, men som sagt det blir roligare då. Många trevliga människor.
Rickard är eld och lågor just nu. Har mycket överskotts energi då han varit sportlovsledig. Ska sätta mig å mysa med honom nu för att titta på andra chansen.

Há det gott.
 från mig!


Fredag!

I dag har vi hunnit en del saker. Först fixa nya pass till barnen och förnya mitt körkort. Sedan ringde jag på en annons om två kattpojkar i Ö-vik. Den svarta var redan bort lovad och den svart/vita var kanske bort lovad, jag ska ringa imorgon för att få besked. Han var så vacker det lilla livet, jag föll pladask för honom. Jag hoppas och hoppas att han blir vår. Han blir 12 veckor på onsdag. Ja, han är så söt.

På jobbet var det mycket idag, fast det är roligt när det är att göra så jag trivs då. Är det förlite så blir det jobbigt.
Saknar några som det var längesedan jag träffade. Malin och Sandra är två som jag hoppas kommer åter snart.
Längtar efter nya schemat så jag kan kolla och se hur det blev. Fick jag som jag önskade eller blev det bara ....?
Syster yster ska till Stockholm den 17:e tror jag det var och frågade om jag vill följa med, men jag jobbar plus att jag inte har råd just nu. Måste spara in på ganska mycket nu när Mats är arbetslös. Bara hoppas att han får något napp snart.
Han ska ut å roa sig imorgon. Ska på någon fem kamp med en fd arbetskamrat. Fast det kan han behöva. Det är så jobbigt att vara arbetslös. Man behöver muntrasupp lite.

Det var lite från mig nu.
Puss å kram från mig!

Ledig dag!

Idag har jag varit ledig. Så då har jag bytt lampa till Elin och hängt nya gardiner. Lampan tog en evighet att få upp men det blev bra sedan.
Mats tog med barnen till gärde idag för att åka skridskor. Rickard var less efter ca 1 tim men tjejerna ville stanna längre så Mats skjutsade hem honom. Han skulle förståss spela sims 2.
Annars har jag inte gjort så mycket idag, suttit vid datorn å spelat.

Här kommer bilderna som jag lovade igår.


Tack och hej leverpastej!

Sen!!

Skulle ha skrivit redan i söndags, men tiden bara flyger iväg så jag glömde bort det.

I lördags var vi hos Fam.Lööf och det var så trevligt. Vi var tre familjer, Ulrika känner jag sedan tidigare, så det är ju roligt. Vi åt gott och surrade en massa. Det blev mycket mat över. (jag har ätit den som middag i söndags, lunch igår och middag igår). :) Hade tänkt att vi skulle se på melodifestivalen men det blev inte så mycket med det, vi kastade ett get öga då och då. Sedan spelade vi gitar hero (Micke mest), jag passade på när de var ute å rökte lite. Spelade några låtar å det är ju kul. Lyckades få 84% på en låt.
Hade tänkt att lägga in några bilder från festligheterna men någon har flyttat på min adapter. :( Så det får bli senare, men de ska komma. Längtar redan till nästa träff.

Rickard var på simskola i söndags och fick då en ny kompis där, de lekte en timme efter simskolan. Man kunde nästan börja ana små blå läppar på båda killarna. Men de ville inte sluta leka. I dag vill han inte gå på judon för han är så täppt i näsan så då får han vara hemma.

Nä bäst att fixa lite käk innan jag ska jobba. Kidsen behöver nog lite lunch åxå.

Kramizar från mig!

RSS 2.0