Män som hatar kvinnor!

Igår kväll såg jag filmen män som hatar kvinnor och den var jättebra! Den får fem plus av mig. Jag rekomenderar alla jag känner att se den. Det är ingen skräckfilm mer år Beck hållet. Filmen var i 2.30 tim men jag har gott och väl kunnat sitta längre å tittat för tiden gick så fort. Kommer nog att köpa den sedan när den finns i affären.

Ikväll så ska vi till Fam.Lööf och äta gott, vi är tre familjer och vi ska ha en maträtt var med oss som går åt det mexicanska hållet. Jag har gjort fyllda tacobröd. Jag är redan hungrig....

Skönt att vara ledig i helgen när det är långlördag och lönehelg. Fast det brukar vara roligt att jobba när det händer något. När det är lite att göra blir det ofta väldigt tråkigt. Nästa helg när jag jobbar blir nog åxå mycket folk. Sportlovet är slut och de kommer hem från fjällen.
Var på CityGross och handlade idag. Där var det mycket folk, skönt att de hittar dit igen så att de inte slårigen den butiken. För det finns ingen bättre butik på köttet, alltid bra. Handlar det mesta där kan ibland komplitera med ssaker på coop eller ica.

Nä, nu ska jag kika på sjukhuset lite innan vi ska fara till nolby.

Kramizar från mig!

Trött!!

Idag var det kallt att stå i informationen, jag har frusit som bara den. Så upptäkte jag att jag skrivit fel i min kalender hemma. Jag trodde att jag var ledig på fredag men jag jobbar 12-19. Typiskt!!!!
Men jag har ledig heli iallafall.
När jag kom hem från jobbet idag så fick jag en present av Rickard, en nyckelring som han gjort på fritids. Den är jätte fin. Sedan fick jag en låda som Elin gjort också jättefin. Pappa Mats blev sotis tror jag så jag bad Rickard att göra en till honom också. Vi får väl se hur det blir med den saken.
Nä, nu ska jag kika på efterlyst och sedan sova. Är så trött nu för tiden, sover som en gris. :)

Kramizar från mig!

Ledig dag!

Imorse fick jag lite sovmorgon, det var skönt att inte behöva jäkta ut och iväg till skola och jobb.
Rickard fick bestämma middag idag och det blev kyckling naggets. (han är ju ugalen i kyckling, fick han bestämma så skulle vi äta det varje dag).
När Elin slutade idag så bar det iväg till Birsta för att köpa en datorväska, det var inte lätt att hitta någon som passade. När vi äntligen hittade en så kostade den 599:-, för en väska. Det är ju hutlöst. Vi for på expert för att kolla där åxå, men vi hade typ bara 10 min på oss för Rickard skulle iväg på sin judo träning. Där hittade vi en New York design väska för 399:- så den tog vi.

En övning som de fick göra idag.

Fick höra på tv:n nu ikväll att City akuten börjar på måndag, men det är sista säsongen sa de. Ska den serien verkligen ta slut... jag kommer att sakna den jätte mycket. :(
På fredag ska jag gå på bio med syrran och några fler. Vi ska se Män som hatar kvinnor. Jag längtar, älskar att gå på bio.
Sedan på lördag ska vi till familjen Lööf och vi ska ha med oss mat, något i Mexikansk väg. Fantasin tryter. Hittade en mexikansk gratäng fast Mats tycker att det är sammasak tom Tacopaj som Ulrika ska ta med. Så vi får se.
Nä, nu ska jag ta å krypa till kojs för jag är trött å så fryser jag.

Kramizar från mig!

Dagen efter!

Blev en tidig kväll igår. Det blev en lyckad kväll måste jag säga. En stor kram och tack till vår fetskommité som fixade denna kväll. Fick lyssna på ett coverband som heter Krutov och de var jätte bra.
Fick tag på några bilder från Facebook...Några smakprov av alla bilder som fanns där.  Det var inga på jobbet som såg speciellt trötta ut idag.
Nu får vi hoppas att nästa fest blir minst lika bra som denna.

Idag fick Elin sin efterlängtade bärbara dator, pappa var förstås inte lika förtjust. Han ville att hon skulle köpa en stationär dator. Men men ni förstår nog vem som fick ge sig.
Fick ett tips igår om att pröva Eeze spray på min onda hand/arm och det fungerade jättebra.
Jag ska nog försöka boka en tid själv hos ortopeden imorgon. För något måste ju hända nu, börjar bli lite less på att vänta och vänta och åter vänta. Den 26 februari är det 3 år sedan jag ramlade ochh skade handen/armen och det har varit mycket väntan. Igår var det så bra att jag klappade händerna jätte mycket så tillslut så kände jag inte av mitt lillfinger. Bara att det pirrade lite i det. Men det var ju så bra så jag ville ju klappa händerna annars skulle det kännas så tråkigt.

Nä, nu ska jag kika klart på Bones och sedan krypa till kojs å läsa lite i mord.net.
Há det gott
Kramizar från mig

Trött

Åh, vilken kväll..... är så trött efter jobbet idag. Mycket folk och lite kassörer.
I morgon är det PARTY med jobbet, men det blir nycktert för jag börjar 9,45 så jag tar bilen.

Idag hade Rickard skidtävling på skolan (alla vann). De fick varm saft när det åkt en liten bit. Det var roligt att se alla dessa små åka skidor.


Nä, nu ska jag krypa till kojs för att sova. Är helt slut i kroppen. Tror att det är något på gång. En förkylning som kommer smygandes. Så det blir nog trevligt imorgon i småland när man har huvudvärk eller stå i info och frysa. Det är tur att vi roterar så som vi gör. 

Há det så gott
  

Ungar!!!

Skulle ju fixa en blogg till Elin, men nu visade det sig att det inte var det hon ville ha utan en hemsida. Så jag fick sätta mig å leta. hittade tillslut en som man även kan blogga på.
Här är adressen dit:  www.nogg.se/elinschen
Titta gärna in där, fast det var inte så mycket som man kunde ändra där förutom wallpaper. :(

Alla skaffar tillökning nu. Är det inte små söta bebisar så är det små söta hundar. Men inte vi, fast Mats har frågat våran granne om inte de som de fick sin underbart söta kattunge från har någon kull på gång. De skulle kolla det. Ni må tro att ungarna blev glada. Så nu blir det nog svårt för Mats att ändra sig.
Nu i dagarna 2 så har vi fått lite besök av Akira. En glag och sprallig tik.
Hon vill väldigt gärna vara med när jag lagar mat.....Följde Camilla´s idé om en promenad i det fina vinterväder som var idag. Det var så skönt när man gick i solen men i skuggan var det inte lika mysigt. Jag var ju tvungen att köpa något gott till vår gäst så det blev en promenad till City Gross. Hon fick ett tuggben som hon gillar.

Nä, nu måste jag fixa käket innan rickard börjar käka på väggarna :)

Kramizar från mig

Funkar!!!!

Såg just att mina försök med besöksräknare och dagens namn och datum fungerar.
Det är ju roligt att se.  Snart kan jag kanske hjälpa Elin att fixa sin blogg. Då blir hon glad. Måste testa att byta bakrundsbild å så först.
Har ni några tips så skriv gärna dem till mig. Det finns förstås mycket hjälp på internet också.

Kramizar igen!

Testar

Håller på å testar olika html koder. Är lite svårt tycker jag, men det är samtidigt roligt.
Ska snart åka till jobbet, fick ett extra pass idag.
Mats ska hjälpa sin pappa idag med några sladdar å sådant.

Há det gott!
Kramizar från mig

Nytt för mig!

Måste testa att göra en egen blogg då jag ska hjälpa min dotter att göra en egen.
Ska snart åka och jobba ett kort pass idag. 12-18 bara, skönt att sluta tidigt ibland.

Há det så gott
Kramizar från mig


RSS 2.0