Tiden går så fort!

Hua vad fort tiden går, snart är det sommarlov för barnen. Tycker att det nyss var jullov.
Men det är så skönt med solen som värmer så jag klagar inte alls på det.
Imorgon är det valborg och vi ska till Nolby och fira med Fam. Lööf och några till, det ska bli super kul.
Måste till CityGross imorgon för att köpa kött till grillningen för ikväll fanns inte det som jag ville ha.

Ute i Birsta såg jag bilen eller var det kanske traktorn som sopar upp allt grus, då är verkligen våren här.
Den 2 juni är vi 24st från jobbet som ska gå eller springa i vårruset, jätte kul med en sådan uppslutning.
Nu är jag ledig i två dagar sedan ska jag jobba helg, hoppas att det blir mycket folk.

Há en trevlig valborg!
Kramizar från mig

Vår väder!

Vilken helg det har varit. Underbar sol och jag var ledig. :)  Brukar inte ha sådan tur.
Igår var jag på vårmässan och sedan grillade vi. Underbart gott. Det var våran premiär och den kunde inte ha blivit bättre.
Grillad biff, pepparbiff, majskolvar, grillspett med korv, köttbullar och tomater till barnen. Skulle grilla svamp åxå med det blev inte så lyckat. Drack faktiskt en cider igår, hör ju inte till vanligheten för mig. Men det var gott. Vi kunde sitta ute ända till kl 21 igår sedan blev det för kallt. Spelade in Robinsson som vi kikade på sedan.

Idag var det avslutning på simskolan. Tyvärr blev det inga nya simmärken och inte gick han vidare till nästa grupp heller. Så det blir sommar simskola i år åxå. Kanske lyckas han bättre då, fast i år blir det inomhus eftersom de håller på å bygger äventyrsbadet. Tjejerna var med å bade efter simskolan sedan åkte vi på affären och inhandlade korv, bröd, potatissallad å dricka så grillade vi lunch ute. Mysigt!!!
Satt där ett tag i solen å surrade lite.

Bokade även in en grillning på skolavslutningen så nu längtar jag dit för våra grillningar på gården är så roliga plus att det är nära och bra för alla.
Nä, nu är det bäst att betala mina räkningar... :( kunde ha roligare för pengarna.

Kramizar från mig




Trött & less!

Idag är det en sådan dag när allt pissigt. Skulle vilja dra täcket över huvudet å stanna där ett tag.
Men det fungerar inte, måste åka till judon med Rickard och hans kompis.
Idag var jag  bara på möte på jobbet plus att vi körde bolltvätt. Blev en halv dag idag.
Om jag hinner så ska jag sätta mig med front page ikväll å se om jag kan fixa min bakgrundsbild. Blir tokig på "rutorna".
Så har jag lovat Micke att kolla det där med videon.
Nu ska jag knyta Rickard´s skärp till judon och så ska vi åka.
Há en trevlig kväll.
Kramizar från mig

Slut på Påsken!!

Nu är det slut på påsken och allt återgår till det normala igen. Skönt.... Fast det var inte dumt när barnen gjorde lunch. Det märks på Rickard att han behöver någon att vara med när det är lov. Elin och Madde kan ju inte tillgodo se hans behov av lek å själv vill han inte vara ute ensam. Det förstår jag, det är ju tråkigt.
Han längtar tills han ska vara i Fränsta nästa gång för han vill snickra med morfar, så nu tjatar han om det. :) Han är rolig ibland.
Nova ligger å sover i mitt knä så det blir så svårt att skriva, brukar ha tangent bordet där. För vi har slängt ut data bordet. Ska förmodligen köpa ett nytt.
Är det någon som vet hur man kan få bort kanterna på bakgrunden? Blir tokig på dem. Har i oh försig inte haft så mycket tid att fixa det nu. Har jobbat hela helgen och på påsklovet så ville ju ungarna göra en del saker.
men är det någon som vet så meddela mig gärna.
Nä, nu ska jag gå net i källaren å kolla om det finns någon tvätt tid denna vecka. Ska börja jobba kl 12.
Há det gott!
Kramizar från mig till dig!! ;)

Fredag

Idag bar det av till Birsta. Fösta stoppet var på MediaMarkt där vi lämnade in Elin´s dator. Sedan for vi till BirstaCity för Elin ville köpa ett pyamas. Sedan var vi på BarnensHus och det sista stoppet blev på City gross.
Barnen lagade mat idag igen, denna gång blev det wokad kyckling. Även denna gång blev det super.
Sedan tittade vi på Harry Potter minns inte vilken av dem. Men det var om spindlar och en stor orm, efter det blev det monopol. Sedan försökte jag hjälpa Madde med hennes blogg. Tiden blev för knapp så vi får se om jag kan hjälpa henne imorgon efter jobbet.

Elin fick massor av kläder av henne idag. Nu ska bara Elin städa ur sin garderob. Kanske vill Hanna ha lite kläder.
Nu måste jag krypa till kojs så jag orkar jobba imorgon, 9.45-18.
Godnatt & sov så gott!
Kramizar från mig

Full fart

Igår satt jag flera timmar på drakborgen med barnen + Madde. Det var full fart hela tiden. Massor av folk och det var svårt att hitta ett bord att sitta vid. Var tvungen att sätta mig med några andra. Där blev det hamburgebuffé för Madde, pannkaksbuffé för Rickard och Elin skulle ha en toast med ost & skinka. Men den dög inte så Rickard tog påfyllning på sin pannkaka så Elin fick äta det. Själv åt jag korv & strips. Sedan for jag på jobbet och då var Maddes farmor & farfar kvar med dem och skjutsade hem dem.


Idag har jag bakat muffins med riven nougat på som jag ska ta med på ett möte på jobbet. :) (Cicki frågade om jag var sjuk. För jag brukar ju aldrig baka).
Och nu håller barnen på att göra lunch. Stekta nudlar med wokgrönsaker och kött och lök. Hoppas att jag hinner smaka innan jag måste åka iväg.

Madde & Elin har bokat den 1 maj med bio.

De längtar redan.
Nu luktar det gott ifrån köket. Kanske hinner jag med lite käk. Magen kurrar av lukten. Börjar om 35 minuter.

Hej hopp full galopp
Kramizar från mig

Bakdag med barnen

Idag har Elin, Rickard & Madde bakat muffins med glasyr. Sedan bakade de godis och gav bort till 3 av våra grannar.
Var tvungen att köpa nya skor till lilleman idag, vinterskorna var trasiga och börjar ju bli för varmt med dem nu.

När jag var på klin.fys så hittade de inget fel på nerven i högerhand, men hon trodde att det sitter högre upp. Som i axeln eller nacken, så det förklarar kanske värken i nacken då. :)
Nu väntar jag bara på en tid hos ortopeden, som jag hoppas kommer snart.

Så nu är resan till Tallin bokad åxå, ska bli roligt att åka. Bara hoppas på att Mats kan följa med åxå. Har aldrig varit i Tallin förut men det har Mats.

Imorgon bär det av till drakborgen med barnen, börjar inte förns kl 15.15.
Nu ska jag smaka en muffins av barnen.

Há det gott! Kramizar från mig

Påsk

Så har påsken farit förbi. Men det har varit skönt att vara ledig i hela 4 dagar. :) Underbart...
Har varit i stugan med mina föräldrar och syster, ja så familjen åxå. Lördag och söndag var vi ner på ljungan för där satt pappa och Mats å anglade. Vägen dit var inte rolig i år, hade bara hunnit några meter från stugan så var jag blöt om fötterna. (har bara haft ett år på mig att hitta igen mina stövlar). När vi kom fram till isen så var jag väldigt blöt och då hade jag inte hunnit gå något på isen ännu. Jag hade en liten pool i mina skor, det skvalpade bra när jag gick. Det var väldigt blött på isen. Tur att det är dubbla isar. ;) annars skulle jag inte våga mig ut med barnen. Vi hade iallafall tur med vädret. Strålande sol klarblå himmel och lite blåst. Vi grillade korv och majs i foliepaket. Mums vad gott.



Nova var ute med sele för första gången. Hon gillade inte snön och det blöta gräset riktigt men det gav sig sedan. Hon följde med ner på isen åxå. Varje gång röken kom mot henne så jamade hon. Hon satt mestadels hos min syster. Där hade hon det bra. Kröp in i jackan och kikade ut lite då och då.
Påsken var en lyckad helg för oss. Vädret var på våran sida.

Há det gott kramizar från mig.

Full fart i helgen!

Så var det en helg på jobbet igen. Full fart var det som gällde nu. Men så mycket roligare än när det är lite.
Nova var snäll med mig i morse, jag fick sova till kl 6 istället för 5. Hon är ju så kramsjuk den tiden. :D
Den 8 april ska jag på klin.fys å få nerven i höger arm kollad. Samtidigt som jag vill att de ska hitta felet så vill jag inte att det ska vara något. Men att det är något som är galet det vet jag. Helgen har varit en pina för min hand/arm. Har haft väldigt ont, fast det är inget som jag säger längre. Det är ju ingen som kan göra något. Ibland hjälper tabletterna och ibland inte. Önskar i dagsläget att jag aldrig skulle ha jobbat extra den 26 februari 2006. Då skulle jag ha suttit hemma å kollat på sverige när de tog guld i os hockeyn. Men nu blev det som det blev. Inget att göra något åt. :(
Ska snart sätta mig å kolla på tv. En svensk deckare.

Há det gott.
Kramizar från mig!!

Ledig i dagarna två!!

Skönt att vara ledig när det är så fint väder. Fast jag har ju inte varit ute så länge idag för jag har haft tvättstugan.
Att det ska ta sån tid där nere, det blir ett väldans spring upp och ner.
Idag satte jag upp gardinerna igen, fast inte i sovrummet för där finns inga vägg fasten. De sitter tyvärr bakom den nya listen. :(    Känns skönt att få ordning igen.
Har en väldans huvudvärk just nu så det känns lite jobbigt att skriva.
Satt i sängen å tog igen mig lite förut, då kom Nova snabbt till mig och lade sig nästan som ett halsband. Hon gillar att ligga där uppe. Det var faktiskt väldigt mysigt. Hon är väldigt hjälpsam åxå. Speciellt när man bäddar... Hon hamnar oftast under överkastet av någon konstig anledning.

Imorgon är jag åxå ledig. Hoppas att det är lika fint väder då. För då kan jag gå till stan, ska till frissan. :) ÄNTLIGEN! som Gert Fylking säger.
På frdag går jag in på en lite jobbig period, jobbar fredag-torsdag. Sedan är jag ledig i 4 dagar. :) 
Nä, nu ska jag vila en stund.

Há det så gott!
Kramizar från mig

RSS 2.0