Tiden går!

Oj vad tiden går. Det var ett tag sedan jag skrev nu. Har som sagt fastnat på facebook.
I helgen som var så for vi till Tallin, det var jag, Mats, Familjerna Ruthström, Lööf och Högberg. Vi hade jättetrevligt så jag längtar redan till nästa år då vi ska göra en ny resa. De fastnade för en drink som heter Mojitos (tror det stavas så) och jag hittade två andra Isbjörn och den andra började på Harv..... minns inte namnet på den tyvärr. Men god var den.
Sedan strosade vi runt i gamla stan. Några bilder kommer sedan.

Å äntligen så är allt som vanligt igen, skolan har börjat..... Skönt!! Rickard fylde år samma dag som skolan började så det blev ett kalas åxå. Tur att jag hade en ledig dag.
Jag var till röntgen och en specialist läkare då åxå. Men nu är jag tillbaks på ruta ett igen. Vilket känns jätte tungt. :(
Förra läkaren Mats var så positiv till att kunna åtgärda min hand men inte den jag träffade nu. Han tyckte att det räcker med att jag börjar styrketräna. Han sa att det räcker med benen. Hur ska min hand bli bra då????? Förstår inte. Så om ni förstår vad han menar så meddela gärna mig. För mig känns det som om jag bara hittar på att jag har ont & värk. Nog för att jag vet att ens tro kan göra mycket men inte på det här sättet. Han tyckte även att jag skulle anpassa jobbet efter mig. Å det är ju lätt. NOT!!!
Syrran tycker att jag ska kontakta Specialistläkarhuset, så det kommer jag nog att göra. Ska bara be om min journal först.
Först tyckte någon att jag skulle gå på Clinic Rajan´s åtgätdsplan men det gick i stöpet. Den läkaren Soran Rajan har tyvärr avlidit den 22/7 i år. Så de tar inte emot patienter med handproblem just nu. Men 15 000 kr är mycket pengar för mig.
Nä, nu får jag sluta tycka synd om mig själv. Det är en ny dag med nya möjligheter.


Kramizar från mig till dig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0