Stor besök!

Idag fick vi stor besök på jobbet. Kul att lyssna på honom. Allvarlig men ändå skämtsam.
Jag tror att han kramade alla på jobbet som var där.
 
Barnen plus Madde fick åxå chansen att få se en livs levande legend. De var så lyckliga sedan. Ingen fick ta där Ingvar hållt handen. De är roliga de små liven. Men det är en träff som  förmodligen aldrig kommer att  ske igen. Varken för barnen eller mig. (Fast jag har ju chans imorgon igen).

Jag har köpt en cykel idag. Skulle ha en tre växlad fast den var slut så jag fick köpa en med 7 växlar istället.
Var tvungen att gå tillbaka till COOP eftersom bromsklossen låg på, ingen luft i däcken och skruvarna till cykelkorgen saknades. När vi sedan skruvade fast korgen så märkte vi att styret inte satt fast. Vilken tur att vi såg det innan jag cyklade hem. Det gick ganska fort hem, jag cyklade nästan hela vägen hem. Var tvungen att gå lite.

Nu verkar allt vara klart för mitt besök hos ortopeden. Först röntgen å sedan ska jag träffa doktorn. Tydligen en specialist i handkirurgi. Skönt att det börjar hända saker. Med tanke på vad läkaren på VC som ssa till mig att ortopeden inte ville titta på min hand ens så jag skulle få leva med värken. Tänk om jag lyssnat på honom och inte skickat mitt brev till ortopeden själv. Men så är det.

Há det så gott!
Kramizar från mig till dig :)

Kommentarer
Postat av: Emma

ja det är djuren som många ggr gör en glad! utan dom skulle livet vara ingenting.Roligt med bilder på Ingvar! :)

2009-08-05 @ 07:29:24
URL: http://emmanylund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0