FaceBook

Tänk att man kan fastna så i spelen på FaceBook.
Ungarna kolla just nu på E.T, han är ju så söt. Ni ska höra vad Rickard skrattar. :-D
Tre dagar i rad så har jag klarat backen och det känns i benen kan jag lova. Jag ska cykla imorgon åxå men på tisdag tar jag bilen. Har bara möte 8-11 så jag ska fixa lite saker efter det.
Nä, nu ska jag ut på FaceBook innan jag ska sova. Är så trött.

Kramizar

ÄNTLIGEN!!!!

ÄNTLIGEN!!! så klarade jag hela backen hem. Fast inte gick det fort men jag cyklade den ändå. Kan säga att det känns i benen. Men vad gör det när jag klarade backen.... :-D
Gissa vem som kom in på jobbet idag. Jo, läkaren som jag hade i måndags. Undra om han kände mina blickar. Men det får vara så. Alla som jag har sagt vad han tyckte att jag ska göra för att bli bättre i min hand bara skrattar och säger: -Du skämtar. Börja styrketräna, det räcker om du tar benen. Ja hur tänkte han då????? Ingen annan fattar det heller. Men nu är min fundering på om jag ska kontakta läkaren på ortopeden igen å se om han har samma slutsats.
Det tar jag på måndag. I helgen ska jag jobba extra för på lördag ska en på bröllop och på söndag ska en annan på hund utställning. Blir några timmar extra. 13 timmar för att vara exakt.
Nä, nu ska jag gå till kojs. Hoppas att jag klarar backen imorgon åxå.  Blev omkörd i början av backen av en annan tjej, men jag kunde inte haka på henne. För vilken fart hon hade. Jag kan tänka migf att Maria skulle cyka lika fort, fast när hon gör sällskap med mig så får hon hålla igen. (stackarn).
Nä, God natt å sov så gott!
Kramizar från mig

Tiden går!

Oj vad tiden går. Det var ett tag sedan jag skrev nu. Har som sagt fastnat på facebook.
I helgen som var så for vi till Tallin, det var jag, Mats, Familjerna Ruthström, Lööf och Högberg. Vi hade jättetrevligt så jag längtar redan till nästa år då vi ska göra en ny resa. De fastnade för en drink som heter Mojitos (tror det stavas så) och jag hittade två andra Isbjörn och den andra började på Harv..... minns inte namnet på den tyvärr. Men god var den.
Sedan strosade vi runt i gamla stan. Några bilder kommer sedan.

Å äntligen så är allt som vanligt igen, skolan har börjat..... Skönt!! Rickard fylde år samma dag som skolan började så det blev ett kalas åxå. Tur att jag hade en ledig dag.
Jag var till röntgen och en specialist läkare då åxå. Men nu är jag tillbaks på ruta ett igen. Vilket känns jätte tungt. :(
Förra läkaren Mats var så positiv till att kunna åtgärda min hand men inte den jag träffade nu. Han tyckte att det räcker med att jag börjar styrketräna. Han sa att det räcker med benen. Hur ska min hand bli bra då????? Förstår inte. Så om ni förstår vad han menar så meddela gärna mig. För mig känns det som om jag bara hittar på att jag har ont & värk. Nog för att jag vet att ens tro kan göra mycket men inte på det här sättet. Han tyckte även att jag skulle anpassa jobbet efter mig. Å det är ju lätt. NOT!!!
Syrran tycker att jag ska kontakta Specialistläkarhuset, så det kommer jag nog att göra. Ska bara be om min journal först.
Först tyckte någon att jag skulle gå på Clinic Rajan´s åtgätdsplan men det gick i stöpet. Den läkaren Soran Rajan har tyvärr avlidit den 22/7 i år. Så de tar inte emot patienter med handproblem just nu. Men 15 000 kr är mycket pengar för mig.
Nä, nu får jag sluta tycka synd om mig själv. Det är en ny dag med nya möjligheter.


Kramizar från mig till dig!

Fastnat på Facebook!

Ja, å var man fast på facebook då. De har ju lite roliga spel där som tex. Farmville (tror det heter så).
Idag har jag inte gjort många knop, var till MediaMarkt med elins dator igen. Nu måste de fixa den.
Seddan var jag å Mats å kollade på present till Rickard eftersom han fyller år på måndag.

Igår cyklade jag med barnen till citygross och efter maten tog vi en runda i spåret. Som sagt inte så mycket idag, bara disk och tvätt.
Nä, nu ska jag krypa till kojs.
Sov så gott!
Kramizar från mig till dig

SEMESTER!!!!

Åhhhh, vad skönt det är att få sova på morgonen, inte behöva stressa upp till något.
Idag hade vi tänkt att hyra En schopaholics bekännelser nere på city gross men de hade inte fått de nya filmerna ännu. Tråkigt.......  men det blir något annat istället. Vi har laddat med frukt och lite naturgodis.
Och imorgon, vad ska jag göra då?? har inga planer för veckan. Bara fredag-söndag då vi åker till Tallin.

Nä, nu har jag inget att skriva.
Ha de!

Ledig idag!

Skönt att vara ledig idag, men inte kunde jag sova längre för de.
Funderar på vad jag ska göra idag. Dammsuga ska jag vål göra å plocka lite. Till middag ska jag göra en stek för det var så länge sedan. Kanske kika på någon film. Barnen vill se Twilight å den var ju bra. Ska se vad vi kan göra åt den saken. :-D
Nä, nu vet jag inte vad jag ska skriva mera just nu. Rickard har vaknat å surrar öronen av mig.....

Ha de!

Ingen bra dag idag!

Idag har det inte varit någon bra dag alls för mig.
Det började med att min nya fina cykel inte fungerade, bromsklossen gick inte att rubba. Jag som var så inställd på att cykla idag till jobbet. Har ju ofta sällskap av Maria hem efter jobbet å det är trevligt med sällskap.
Sedan så har jag haft ont i handen nästan hela dagen och det sista tänker jag inte skriva om här på bloggen.

Igår blev det nästan två hela cider efter jobbet. Det gick ganska bra att cykla hem igår, tog inte lika lång tid som dagen innan. Men det är tackvare Maria. Hon försöker få mig att tänka på annat när jag cyklar än på hur trött jag blir. Väldigt psykologiskt. Jag hoppas att de kan fixa cykeln imorgon på COOP. Annars får de nog ta tillbaka den för jag vill ha en fungerande cykel. Men den är ju fin.

Nä, nu ska jag sluta skriva.

Ha de!

Helt slut!

Idag fick jag sälskap en bra bit på vägen av Maria på jobbet. Ja, vad ska man säga. Jag var helt slut men gav lite extra (man vill ju inte skämma ut sig totalt). Men på vissa ställen tog det tvär stopp. Ni kan ju gissa vem som var helt färdig när hon kom hem. Ja, du gissade rätt. Det var jag.  Men som Maria sa - om två - tre veckor så tar jag backen utan problem. Det hoppas jag åxå på.

Hos tandhygnisten så gick det bra idag. Allt såg så bra ut så jag ska tillbaka om ca 18 månader. Men dyrt nästan 800:-.
Så nu firar jag med popcorn.
Jag var även ner på stan å hämtade nya linser + vätska.
Nä, nu ska jag kika på film.

Há de! (Som de norska barnen brukar säga när de går)

8 år!

Idag har jag jobbat på IKEA i 8 år. Tänk vad tiden går fort.
Detta firar jag genom att gå till tandhygnisten. :(  Inte så farligt att vara där men jag gillar inte den där pinnen som de petar mig i munen med.
Ska strax sticka iväg. Måste hinna hämta linsvätska åxå för den är nästan slut. Jag börjar 12 så jag borde hinna.
Har inte käkat frukost heller, är lite nervös för besöket. Ja, jag vet att jag är fjompig. Men lite bättre har jag blivit för förut var jag nervös bara jag skulle till frissan. :)
Sedan tar jag min nya fina cykel och trampar iväg till jobbet. Fast jag tar bilen till tandhygnisten.

Kanske höres vi i kväll igen!
Há de

Det gör ont, det gör ont men det går ändå!

Är det inte så Lena PH sjunger?
Känns att man har börjat cykla nu. Gör ont att sitta, gör ont att stå men vad ska man göra. Det måste ju gå.
Man glömmer fort hur det känns de första dagarna.
Idag när jag cyklade hem så började det naturligtvis att regna. Så blöt det blev jag. :(  Men bäst att ta det lite lungt med cyklingen, känner tyvärr av det i min höger handled. Så de jobbiga backarna får jag gå i.
Nu längtar jag till fredag för då är jag ledig och då SKA jag sova ut. Jobbar hela helgen.
Men på lördag ska vi ha grillfest ute på gården å de ska bli så kul och eftersom jag inte ska köra bil på söndag så kan jag ta mig ett glas eller två... :) (känner jag mig rätt själv så blir det väl inget alls).

Há det så gott!
Tusen kramar från mig till dig

Stor besök!

Idag fick vi stor besök på jobbet. Kul att lyssna på honom. Allvarlig men ändå skämtsam.
Jag tror att han kramade alla på jobbet som var där.
 
Barnen plus Madde fick åxå chansen att få se en livs levande legend. De var så lyckliga sedan. Ingen fick ta där Ingvar hållt handen. De är roliga de små liven. Men det är en träff som  förmodligen aldrig kommer att  ske igen. Varken för barnen eller mig. (Fast jag har ju chans imorgon igen).

Jag har köpt en cykel idag. Skulle ha en tre växlad fast den var slut så jag fick köpa en med 7 växlar istället.
Var tvungen att gå tillbaka till COOP eftersom bromsklossen låg på, ingen luft i däcken och skruvarna till cykelkorgen saknades. När vi sedan skruvade fast korgen så märkte vi att styret inte satt fast. Vilken tur att vi såg det innan jag cyklade hem. Det gick ganska fort hem, jag cyklade nästan hela vägen hem. Var tvungen att gå lite.

Nu verkar allt vara klart för mitt besök hos ortopeden. Först röntgen å sedan ska jag träffa doktorn. Tydligen en specialist i handkirurgi. Skönt att det börjar hända saker. Med tanke på vad läkaren på VC som ssa till mig att ortopeden inte ville titta på min hand ens så jag skulle få leva med värken. Tänk om jag lyssnat på honom och inte skickat mitt brev till ortopeden själv. Men så är det.

Há det så gott!
Kramizar från mig till dig :)

Ledig helg!

Så kom äntligen den här lediga helgen som det planerats för. Camilla skulle ordna en överraskningsfest för Micke, de firar 7 årig bröloppsdag imorgon. Ylle är det tydligen.
Hur som helst så fick Mats med sig Micke till Paradis Badet i Ö-vik med barnen. (utom Anton). Så jag följde med Camilla & Anton hem till dem. Där skulle vi förbereda lite. Partytältet skulle upp, det skulle ställas ut bord, stolar och det skulle dukas. (som Camilla är speciallist på att göra). Vi skulle fixa mat. Alla som kom skulle ha med sig något. Jag fixade laxjansson och dem blev faktiskt bra. Så fanns det tacopaj, sallad, gravad lax, en super god soppa med sting, bacon rullad fläskfilé, ost & kex, melon, en paj till som jag inte vet vad det var i. Barnen åt korv och pommes Elin & Rickard åt laxjansson åxå. ( Jag har nog glömt något för det var så mycket)Till efterrätt var det cheescake och glass till barnen. Sedan på kvällen blev det grillad korv + snacks. Camillas mamma hade gjort smulpaj som inte kom fram på bordet. Vi var alla så mätta, men de såg så goda ut.
Vi satt ute trots att vädrets makter in te var på vår sida. Å kul det hade vi. Vi åkte nog hem vid halv ett tiden för barnen var så trötta. De for redan vid åtta tiden på morgonen). Inte var dt några problem att få dem att sova när vi kom hem heller. Först att somna var Mats. :)

Idag så har vi varit till Fam. Håkansson eftersom Per fyller år idag. Det blev ett kort besök. Cicki börjar jobba vid fyra tiden och jag skulle till tvättstugan 15.00 så därför blev det inte så länge. Cicki hade köpt en bärbar dator. Jag vill åxå ha en + en cyckel.....
Nä, nu måste jag till tvättstugan igen. Fick den korta tiden 15-18. 
Men ha det så gott!
Kramizar från mig 

RSS 2.0